Напишіть нам

Зворотній за'язок

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 134

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Наша кнопка

Білоцерківське ВПУ БС




Понеділок, 10.05.2021, 10:33
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
ДПТНЗ "Білоцерківське вище професійне училище
будівництва та сервісу"
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Декада


Мистецтво смаку

У ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» з 20 листопада по 01 грудня відбулася декада кулінарних професій під гаслом «Мистецтво смаку».

Мета проведення декади: розвивати стійкий інтерес учнів щодо обраних професій; поглибити професійні знання набуті протягом навчання в училищі.

Педагоги училища презентували учням професії «Кухар», «Кондитер», «Бармен», «Офіціант». Майстри виробничого навчання провели майстер-класи: приготування млинців по-сучасному (Омельчук Я.В.), приготування шарових коктейлів (Паламарчук Т.В.), приготування коктейлів смузі (Терендій Т.Д.).

Учні мали можливість ознайомитися з цікавими проектами, а саме: «З глибини століть – історія української кухні», керівник проекту – Ільніцька Л.Г., «Українські обрядові страви», керівник проекту – Осьмірко Т.М., «Цікаві ресторани світу», керівник проекту – Попадюк Р.Ф., «Сучасні бари», керівник проекту – Терендій Т.Д., «Сучасні кулінарні технології», керівник проекту – Тимощук А.Ю., «Ексклюзивні торти з книги рекордів Гіннеса», керівник проекту – Тимощук А.Ю.

Викладачі спецдисциплін прочитали лекції: «Технологія приготування їжі – мистецтво» (Грабовська Л.І.), «Молекулярна кухня» (Паламарчук Т.В.),

«Мистецтво одягання стола» (Ільніцька Л.Г.).

Окрасою декади став конкурс серед учнів першого курсу «Розкриємо красу овочів», де змагалися переможці групового конкурсу з нарізування овочів. Конкурсанти не тільки зуміли продемонструвати нарізування овочів, а й вміння складати та презентувати оригінальні композиції з фігурно нарізаних овочів.

Завершальним етапом декади стала презентація проекту «Крок за кроком», в якому були представлені роботи учнів у лабораторії училища під час уроків виробничого навчання, здачі перевірних та пробних екзаменаційних робіт тощо.

Підводячи підсумки декади, завідуюча відділенням Мельніченко І.І. висловила думку, що проведення таких заходів стало доброю традицією в навчальному закладі та сприяє популяризації професії, показує суспільству значимість діяльності училища в підготовці висококваліфікованих кухарів.

Конкурс "Розкриємо красу овочів"

Майстер-клас "Готуємо милинці по-сучасному"

 

 

 

 

 

 

 

 


Вгору
Copyright MyCorp © 2021