Напишіть нам

Зворотній за'язок

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Яка професія Вам подобається?
Всього відповідей: 412

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Наша кнопка

Білоцерківське ВПУ БС




Середа, 12.05.2021, 11:16
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
ДПТНЗ "Білоцерківське вище професійне училище
будівництва та сервісу"
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Кабінет спецтехнології кулінарів


ЗбірникТехнологія приготування їжі. Лабораторно практичні роботи. Автор Грабовська Л.І., викладач методист

Ці вправи допоможуть тобі перевірити знання (інтерактивні онлайн вправи)

Чи знаєш ти частини туші?

Чи знаєш ти як нарізані овочі?

Чи знаєш ти як класифікувати овочі?

Очичаємо рибу

Відгадай слово

Кросворд «Солодкі страви»

 

Чи знаєш ти види м'ясних напівфабрикатів? (автор Тимощук А.Ю.)

Чи знаєш ти послідовність обробки м`яса? (автор Тимощук А.Ю.)

Чи знаєш ти Родини риб? (автор Тимощук А.Ю.)

Розгадай кросворд (автор Грабовська Л.І.)

Чи знаєш ти з якої частини туші готують напівфабрикати? (автор Грабовська Л.І.)

Чи знаєш ти такі коктейлі? (Автор Глухенька Т.М.)

Чи знаєш ти наповнювачі до коктейлів? (Автор Глухенька Т.М.)

Чи знаєш ти напівфабрикати з м’яса? (Автор Глухенька Т.М.)

 

Група №35 (майстер в/н Тимощук А.Ю.) (Зайди в групу і виконай завдання)


Вгору
Copyright MyCorp © 2021