Напишіть нам

Зворотній за'язок

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Яка професія Вам подобається?
Всього відповідей: 412

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Наша кнопка

Білоцерківське ВПУ БС




Понеділок, 10.05.2021, 10:18
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
ДПТНЗ "Білоцерківське вище професійне училище
будівництва та сервісу"
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Кондитер


Приготувати смачну страву - це означає вибрати правильне смакове поєднання продуктів, їх пропорції. Талант кухаря полягає в тому, щоб установити свої "таємні”, невідомі для оточуючих взаємини з продуктами. Навчитися відчувати пропорційність співвідношення продуктів - означає досягти професійних секретів кулінарії.

Праця кухаря, з однієї сторони, канонічна:  заснована на знанні правил і законів технології, а з іншої - процес творчий, рухомий натхненням.

 
 
Справжній кухар постійно аналізує, шукає, порівнює. Він не забуває старі рецепти і в той же час у найпростішу страву намагається додати щось своє. Особливих вершин в кулінарній справі досягає той, хто постійно шукає, намагається знайти щось нове.
Дізнайся про професію кондитера більше з кваліфікаційних характеристик

ДКА у кондитерів

 

Кваліфікаційні характеристики кондитера 3, 4 розрядів
 

Вгору
Copyright MyCorp © 2021