Напишіть нам

Зворотній за'язок

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Яка професія Вам подобається?
Всього відповідей: 412

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Наша кнопка

Білоцерківське ВПУ БС




Середа, 12.05.2021, 11:48
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
ДПТНЗ "Білоцерківське вище професійне училище
будівництва та сервісу"
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Конкурс фахової майстерності серед учнів з професії «Кухар»


22 лютого 2019 року у ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів з професії «Кухар». Мета конкурсу – підвищити рівень професійної підготовки та майстерності, розвивати творчу активності учнів. У конкурсі брали участь 8 учасників, переможці внутрішньо групового відбору. Кожний учасник готував 2 страви: філе куряче фаршироване ананасом та грибами зі складним гарніром, яблука смажені в тісті.

Для приготування страв учасникам були надані технологічні карти, а для приготування складного гарніру карти розробляли учасники самостійно. Кожному учаснику був виданий кошик із інгредієнтами для приготування вище названих страв. У кошику для гарніру запропоновані продукти: картопля, морква, гарбуз, броколі, цвітна капуста. Додаткові компоненти для приготування складного гарніру і декорування десерту учасники підготували самі. Цікаві складні гарніри були приготовлені з броколі припущеної з вершками, запеченого гарбуза у вигляді кульок, гарбузового та морквяного пюре, пюре з броколі, запечених кульок з картопляного пюре.

Для декорування страв учасники приготували чіпси з куркумою, із зеленню, з буряковим соком, а також різні види бісквітного моху. Для декорування ІІ страви були використані соуси соєвий, вершковий з броколі, а для декорування десерту використали шоколад, м’яту, полуницю, ожину.

Для створення гармонійного смаку і аромату страв кожен учень підбирав особливі приправи і спеції. Були використані, крім солі і перцю, базилік, хмелі-сунелі, італійські трави, чабер, часник. Креативний підхід використали учасники конкурсу і при оформленні страв. Тож переможцями стали: Ступін Ярослав – І місце, Пересунько Єгор – ІІ місце, Бредак Владислав – ІІІ місце.

 


Вгору
Copyright MyCorp © 2021