Напишіть нам

Зворотній за'язок

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Яка професія Вам подобається?
Всього відповідей: 412

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Наша кнопка

Білоцерківське ВПУ БС




Понеділок, 10.05.2021, 11:36
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
ДПТНЗ "Білоцерківське вище професійне училище
будівництва та сервісу"
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Урок-залік у кухарів


29 лютого на урок-залік в групі №5 прийшли гості: адміністрація училища, майстри виробничого навчання, викладачі.

Урок на тему "Приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових" проводила  Яна Вікторівна Омельчук.

Cтароста перевіряє готовність групи до уроку і доповідає майстру виробничого навчання

Яна Вікторівна перевіряє теоретичну готовність учнів до уроку

Робоче місце учня, бригад

Робоче місце.

Пшоно треба промити гарячою водою.

Щоб сир був смачнішим, його треба перетерти через сито.

Майстер виробничого навчання спостерігає за тим, як працюють учні.

Як правильно зварити макаронні вироби?

Скільки ізюму треба додати до рисової каші?

Перевіряємо, чи правильно готували страву через технологічну карту

Учні приготувалися до дегустації страв.

Дегустація страв, які готували бригади.

Яна Вікторівна оголосила бригадам бали за виконане завдання!


Вгору
Copyright MyCorp © 2021