Напишіть нам

Зворотній за'язок

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 91

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Наша кнопка

Білоцерківське ВПУ БС




П`ятниця, 14.12.2018, 23:03
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
ДПТНЗ "Білоцерківське вище професійне училище
будівництва та сервісу"
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Головна » 2018 » Грудень » 4 » Вишукані страви від випускника училища
23:09
Вишукані страви від випускника училища
 

Важливим етапом в освітньому процесі є мотивація учнів до професійного зростання. На наше переконання, цей етап варто реалізовувати через процес спілкування учнів з успішними людьми. 4 грудня  2018 року в актовій залі ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» проведений майстер-клас з приготування страв за новітньою технологією су-від. Свій професійний успіх презентував випускник училища, нині шеф-кухар київського ресторану «Блек Маркет», Сидоров Олексій та су-шеф Соколан Олексій. Учні і педагоги спостерігали як твориться таїнство  приготування вишуканих страв: це салат з телятини, груші маринованої в червоному сухому вині і ферментованих мандарин; восьминіг з маринованою грушею та гранатовим соусом; філе міньйон з кістковим мозком, морквяним пюре та грибами  шиї таке; лосось з рожевим вершковим соусом. У приготуванні страв були використані нові види обладнання: апарат «Су-від», індукційна плита, газовий пальник, сифон для приготування еспумів, соусів та пюре.

Для подачі страв кухарі використали вишуканий посуд, який виготовлений за спеціальним замовленням ресторану. В процесі приготування страв фахівці акцентували увагу слухачів  на створення смакової гармонії та композиції ароматів в стравах, гармонійному поєднанню палітри продуктів з кольором посуду.  Учні захоплено спостерігали  за дійством. Адже весь процес приготування страв транслювався в реальному часі на великий екран.

Тож зустріч з успішними людьми, які не тільки розповідають про досягнення, а й демонструють свої вміння через майстер-клас, спонукає, надихає і мотивує учнів до активного пізнавання чарівного  світу кулінарії, до здобування знань та набуття практичних навичок.

 

Переглядів: 60 | Додав: PetrenkoTanya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2018